Notice: Undefined index: l in /customers/4/6/e/music-life.dk/httpd.www/functions/global-vars.php on line 36 MusicLife - Frivillighedsbaseret Musikhus - Musik Skole
Some graffiti on a wall.

Du er her · MusicLife · Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Vi er indgået i et tæt samarbejde med Osramhuset/2200 Kultur, da vi har mange interessefællesskaber. Ud over at huse MusicLife, støtter Osramhuset/2200 Kultur også op omkring skolens forskellige aktiviteter med rådgivning og økonomi.

Om Osramhuset

Osramhuset har siden sommeren 2010 været et dynamisk og åbent kulturhus. Huset har mange forskellige tilbud til både børn, unge, familier, institutioner, skoler og andre interesserede. Her er både faste fritidsaktiviteter for børn og unge, og løbende forskellige arrangementer og events. MusicLife har flere gange samarbejdet med Haraldsgadekvaterets Områdeløft, som indtil udgangen af 2012 deler kontorer med 2200 Kultur i Osramhuset. Områdeløft har især været en stor økonomisk støtte, når vi har haft koncertarrangementer mm, som har vært målrettet Haraldsgadekvarterets beboere.

Hvad er Områdeløft

Områdeløft er en indsats, der sætter fokus på et afgrænset kvarter, og som arbejde med kvarterets problemer og udviklingsmuligheder. Områdeløft indeholder en form for positiv særbehandling af et bestemt kvarterer, hvor både de lokale, kommunale og statslige kræfter går sammen i fem til seks år for at skubbe en ny og positiv udviklingsproces i gang.

Områdeløft har til formål at afprøve mulighederne for at gennemføre en indsats, der kombinerer boligforbedring og forbedring af friarealer med forbedring af kvarterets sociale miljø og kulturliv. Målet er at vende udviklingen i kvarterer, der har oplevet voksende sociale problemer og problemer med fysisk nedslidning.

Fonde

MusicLife er lige nu støttet af:
Tuborgfondet, Tuborgfondet
A.P Møller Fonde, A.P Møllerske Støttefond
Fonden for Socialt Ansvar, Arnes Børne- og Ungefond
Antonius Fonden, Socialministeriet, 2200 Kultur og Kulturskaberne